Díjak, költségek

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfeleim! 

Az Alarm-CAD Kft. vagyonvédelmi és egyéb szolgáltatás nyújtási tevékenységét az alábbi feltételekkel vállalja:

A tevékenység végzéséhez minimum egy telepítő-rendszermérnök szükséges. Összetettebb, illetve nagyobb munkáknál szerelő(k) bevonására kerülhet sor. A szervizautó kiszállási díja tartalmazza a gépjárművel, valamint a telepítéshez/javításhoz szükséges eszközökkel, gépekkel kapcsolatos költségeket, és munkatársaink úton töltött díját.

Telepítési-karbantartási munkálatainkat általában egyedi ajánlatok alapján végezzük (árajánlat).

Olyan munkafolyamatokat, amelyekről nem készültek egyedi ajánlatok, pl.: hibajavítás, rendszermódosítás, kiegészítő munkavégzés, eseti munkavégzés, karbantartás stb.- az alábbi költségtérítés ellenében tudunk vállalni. (Több mint 5 órát meghaladó munkavégzés esetén -egyedi megállapodás alapján- kedvezményeket tudunk biztosítani.)

Általános díjak:

telepítő-mérnök rezsi óradíj: 8.000 Ft + ÁFA / óra

szerelő óradíj: 4.200 Ft + ÁFA / óra

szervizautó kiszállás Kecskeméten (alapdíj): 3.800 Ft + ÁFA

szervizautó kiszállás Kecskeméten kívül: 3.800 Ft +ÁFA + 120Ft +ÁFA / km (oda-vissza út fizetendő) + úton töltött idő 1.200 Ft + ÁFA / fő

Kiszállási díjat minden esetben felszámítunk, minden megkezdett fél óra díjköteles.

 

FONTOS!!!

Kecskeméten kívül végzett telepítési munkálatokat követően, az esetleges garanciális javítások során a kiszállás díját felszámítjuk!

Amennyiben ezt nem fogadja el, úgy a meghibásodott eszköz leszerelése, telephelyünkre juttatása, illetve a javított eszköz helyszínre történő visszaszállítása és felszerelése a Megrendelő feladata.

Munkáinkra és az általunk forgalmazott eszközökre, amennyibe azt a számlán, szerződésben, vagy egyedi megállapodásban külön nem jelezzük, 12 hónap garanciát vállalunk (általános garanciavállalás).

 

Az Alarm-CAD Kft. nem rendelkezik 24 órás szervizszolgáltatással, munkálatainkat, hibajavításokat munkanapokon 8:00 és 18:00 között végezzük. A bejelentett hibát a lehető legrövidebb időn belül próbáljuk orvosolni (pár munkanap), fix hibaelhárítási időket csak karbantartási szerződés megkötését követően tudunk vállalni. Telefonon, és távoli belépéssel nyújtott (online) segítségek -az alábbi eset kivételével- ügyfeleink részére díjmentesek! Komplett távoli programozások, konfigurálások, 10 percet meghaladó online segítségnyújtás és munkavégzés esetén az általános óradíjakat számítjuk fel.

Kérem, hogy a hosszútávú sikeres együttműködés érdekében, mielőtt az Alarm-CAD Kft. szolgáltatásait igénybe veszik, jelen általános vállalási feltételeket vegyék figyelembe!

Tisztelettel:
Czégány Béla
ügyvezető