Általános vállalási feltételek

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfeleim!

Ezúton szeretném pár sorban tájékoztatni az Alarm-CAD Kft. árképzéséről és pár egyedi feltételről.

Az Alarm-CAD Kft. tevékenysége ellátásához minimum egy telepítő-rendszermérnök szükséges. A telepítő óradíja tartalmazza azokat a költségeket, amelyek a helyszínen való telepítési és javítási munkálatokhoz szükségesek. Kábelhálózatok kiépítésénél, vagy nagyobb építési munkálatoknál már legalább két személy kell a hatékony munkavégzéshez. A telepítő munkálatait segítő szerelő használja a telepítő eszközeit, ezért költségei is kisebbek.

Helyszínre jutás, anyagszállítás:
Jelenleg egy szervizautóval rendelkezünk, mely fel van szerelve anyagokkal, gépekkel a szereléshez, javításhoz, illetve azt minden esetben az aktuális munkákhoz feltöltjük a szükséges egyéb eszközökkel. A szervizautó kiszállási díja tartalmazza a gépkocsival kapcsolatos költségeket, és munkatársaink úton töltött díját.

Telepítési-karbantartási munkálatainkat általában egyedi ajánlatok alapján végezzük (árajánlat).

Olyan munkafolyamatokat, amelyekről nem készültek egyedi ajánlatok, –pl.: hibajavítás, rendszermódosítás, kiegészítő munkavégzés,  eseti munkavégzés, karbantartás stb.- az alábbi költségtérítés ellenében tudjuk vállalni.
Több mint 3 órát meghaladó munkavégzés esetén egyedi megállapodás alapján kedvezményeket tudunk biztosítani.

Általános díjak:

telepítői mérnök óradíj: 7.500 Ft + ÁFA
szerelő óradíj: 3.500 Ft + ÁFA

kiszállás Kecskeméten: 3.500 Ft + ÁFA
kiszállás Kecskeméten kívül: 3.500 Ft + 105 Ft / km (oda-vissza út fizetendő)

Kiszállási díjat minden esetben felszámítunk, minden megkezdett fél óra díjköteles.

FONTOS!!!

Kecskeméten kívül végzett telepítési munkálatokat követően, az esetleges garanciális javítások során a kiszállás díját felszámítjuk!

Amennyiben ezt nem fogadja el, úgy a meghibásodott eszköz leszerelése, telephelyünkre juttatása, illetve helyszínre történő visszaszállítása és felszerelése a Megrendelő feladata.

Kérem, hogy Kecskeméten kívüli munkavégzések esetén, a garanciális javítással kapcsolatos kiszállási költségek figyelembevételével vegyék igénybe az Alarm-CAD Kft szolgáltatásait.

Munkáinkra, amennyibe azt a számlán, szerződésben, vagy egyedi megállapodásban külön nem jelezzük, 12 hónap garanciát vállalunk (általános garanciavállalás).
Az Alarm-CAD Kft. nem rendelkezik 24 órás szervizszolgáltatással, munkálatainkat, hibajavításokat 8:00 és 19:00 között végezzük. A bejelentett hibát a lehető legrövidebb időn belül próbáljuk orvosolni (pár munkanap), fix hibaelhárítási időket csak karbantartási szerződés megkötését követően tudunk vállalni.
Telefonon, és távoli belépéssel nyújtott segítségek -az alábbi eset kivételével- ügyfeleink részére díjmentesek!
Komplett távoli programozások, konfigurálások, 10 percet meghaladó online segítségnyújtás és munkavégzés esetén az általános óradíjakat számítjuk fel.

Kérem, hogy minden esetben, mielőtt az Alarm-CAD Kft. szolgáltatásait igénybe veszik, azt az általános vállalási feltételeket vegyék figyelembe!

Bízva hosszútávú sikeres együttműködésünkben;
Tisztelettel:

Czégány Béla
ügyvezető